Over ons

GEBOREN VANUIT HOBBY EN GEPERFECTIONEERD VANUIT PURE PASSIE

Alfonsus Crombeen – eigenaar en oprichter van de Crombeen Group – rijdt als het maar even kan graag met een klassieke auto rond. Vanuit zijn behoefte om dit plezier te delen ontstond Oldtimer Care. Eerst als hobbymatige zijtak van zijn bedrijf, maar inmiddels een zelfstandige professionele onderneming in verkoop, verhuur en verzorging van klassieke auto’s. Voor een groeiende klantenkring in binnen- en buitenland is Oldtimer Care de betrouwbare partner. Die zelf klassiekers invoert, volledig checkt en reviseert in eigen beheer, met oog voor de kleinste details.

ONZE EXPERTISE

Oldtimer Care is gespecialiseerd in het diagnosticeren, repareren, reviseren en volledig rijklaar maken van klassieke Jaguars XJ in 6- en 12 cilinder, coupé, sedan, en cabrio uitvoering. Ook is er expertise in huis voor auto’s van Rolls Royce. We voorzien je altijd van eerlijk en betrouwbaar advies en kijken naar de best mogelijke en meest gunstige oplossing voor jou. Of je een klassieker wil kopen, een oldtimer zoekt om te huren voor een speciale gelegenheid of advies wil over je klassieke auto: servicegerichtheid en tevreden klanten staan bij ons voorop!

ONZE BELOFTE AAN JOU

  • We hebben een eigen, professioneel geoutilleerde werkplaats, met een zeer ervaren en klantvriendelijk team
  • Onze experts zijn zelf liefhebbers van authentieke oldtimers, weten alles van de techniek en hebben vakkundig materieel
  • Originele en nieuwe onderdelen, wij kiezen voor vakmanschap en topkwaliteit
  • Servicegericht, eerlijk, transparant en betrouwbaar: wij vinden het leuk jou te helpen met goed advies en vriendelijk service
  • Verkoop, verhuur en reparatie tegen scherpe tarieven.

Alleen een perfect eindresultaat is bij ons goed genoeg en het liefst nog een beetje meer dan dat. Het allerbelangrijkste? 100% tevreden klanten. Dáár doen we het voor!

NEEM CONTACT OP OF NOG BETER: KOM KIJKEN!

Wil jij veel auto voor relatief weinig geld en comfortabel een oldtimer rijden? Bezoek dan onze showroom. De koffie staat klaar.