Reparatie/revisie

REPARATIE AAN JE KLASSIEKE AUTO? OLDTIMER CARE REGELT HET!

Ben jij de trotse eigenaar van een klassieke Jaguar XJ of Rolls-Royce? Die niet meer start of waar iets aan is, maar je weet zelf niet wat? En waar je echt een classic expert voor nodig hebt? Dikke kans dat onze professionals van Oldtimer Care jou kunnen helpen

EERLIJKE EN TRANSPARANTE OPGAVE VAN KOSTEN VOORAF

Na jaren met restauraties van onze eigen classic vloot hebben deze oldtimers voor ons geen geheimen meer. Onze experts zijn gespecialiseerd in alle modellen en cabrio’s Jaguar XJ en Rolls-Royce en vinden het leuk jou te helpen. Kom je met jouw classic car bij ons, dan voeren we eerst tests uit. Vervolgens stellen we een diagnose en voorzien je vooraf van een eerlijk advies en een transparante opgave van kosten. Met alle plezier nemen we de reparatie met je door. 100% tevreden klanten, daar gaan we voor.

Is het een technisch probleem, dan lossen onze specialisten dat voor je op in onze eigen, volledig geoutilleerde werkplaats. We hebben bovendien veel onderdelen op voorraad, of kunnen die snel laten leveren. Voor andere werkzaamheden – zoals reparatie aan bekleding, kap of carrosserie – hebben wij een netwerk aan deskundigen, met wie we al jaren samenwerken. Bij Oldtimer Care hebben we kortom álles in huis om jouw geliefde automobiel weer up and rolling te krijgen.

NEEM CONTACT OP OF NOG BETER: KOM KIJKEN!

Wil jij veel auto voor relatief weinig geld en comfortabel een oldtimer rijden? Bezoek dan onze showroom. De koffie staat klaar.