Verhuur

Status

Beschikbaar

Merk

Merk

Bouwjaar

Bouwjaar - slider
19461990

Kleur

Kleur

INDRUK MAKEN? HUUR EEN KLASSIEKE AUTO BIJ OLDTIMER CARE

Wil jij in stijl naar een evenement of weekendje toeren in een oldtimer? Ga je trouwen en zoek je een speciale, klassieke auto? Wil jij stijlvol een klant ontvangen? Bij Oldtimer Care huur je een droomauto met of zonder chauffeur tegen scherpe tarieven.

Oldtimers te huur

De charme en de stijl van het rijden of gereden worden in bijzondere auto’s als een Rolls-Royce, Bentley of Cadillac gaat nooit verloren. Zowel bij de oudere als de jongere generatie hebben deze merken een magische klank. Voor bijvoorbeeld een huwelijk, gala, jubileum, vip-ontvangst of als je zelf het rijden in een klassieke auto wil beleven heeft Oldtimer Care een aantal unieke auto’s in de verhuur, met én zonder chauffeur. 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom hebben wij bij Oldtimer Care een collectie aan klassieke auto’s voor de verhuur tegen scherpe tarieven. In onze vloot vind je fraaie oldtimers met diverse types Cadillac, Chrysler, Bentley, Jaguar, Rolls-Royce en zelfs een T-Ford pick-up. Neem hier een kijkje in de collectie en boek direct online de auto van jouw keuze. Je krijgt dan van ons een op maat gemaakte offerte. En heb je speciale wensen, zoals tijdelijke belettering, speciale aankleding, bloemen of aflevering op een bepaald adres? Geen probleem. Wij ontzorgen je totaal, regelen alles van a tot z en leveren door heel Nederland, België en een deel van Duitsland. En kun je niet kiezen online of wil je advies? Dan ben je ook van harte welkom voor een kijkje bij ons in de showroom.