Verkoop

Prijs

058950

Merk

Bouwjaar

19461991

Kleur

HEEL VEEL KLASSIEKE AUTO TEGEN EEN FAIRE PRIJS

Zoek jij een klassieke Jaguar XJ waar je zo mee weg rijdt? Ben jij liefhebber van de iconische Rolls-Royce en heb je altijd al de droom gehad er een te bezitten? En ben je daarvoor op zoek naar een betrouwbaar leverancier in klassieke auto’s? Pak dan nu de telefoon en bel Oldtimer Care.

WAAR WE ZELF OOK GEK OP ZIJN

Bij Oldtimer Care zijn we gek van klassieke Jaguars XJ in al zijn uitvoeringen en de altijd indrukwekkende Rolls-Royces. Mooie auto’s die we zelf ook graag rijden. We hebben er dan ook altijd een paar in de verkoop, tegen een faire prijs. We geven toe dat we een lichte voorkeur hebben voor limousines en coupés van Engelse en Amerikaanse makelij, maar dat wil niet zeggen dat er niet af en toe wat verrassends tussen kan staan.

Elke klassieker is door onszelf aangekocht. Na aankomst worden de auto’s volledig nagekeken in onze eigen werkplaatsen en zowel technisch als cosmetisch gereviseerd.

Van kap tot carrosserie en van motorblok tot aan chassis: letterlijk elk onderdeel tot aan het kleinste schroefje gaat door de liefdevolle en deskundige handen van onze eigen monteurs of die van de specialisten uit ons netwerk. Zonodig krijgt een auto een volledig nieuwe, met de hand bestikte bekleding, wordt gespoten in de originele kleur en wordt in eigen werkplaats technisch gerenoveerd. Bovendien is van de eerste kilometer tot aan zijn plek in onze showroom alles van de klassieker gedocumenteerd. Je weet precies de geschiedenis van de auto. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld, dus zet ons vooral op jouw favorietenlijstje.